spacer
Новини:
14.09.2006
Промяна в рейтинг системата
Рейтинга вече започва да се изчислява след като приключи първото раздаване в дадена игра. Увеличаването и намаляването му е на база крайният резултат (за играта белот това са 151т. , за играта сантасе 11т. ) т.е. ако една игра приключи поради напускането на даден играч, рейтинга се увеличава на база % от крайните точки и се взимат само част от точките за тази игра.
Пример: Ако някой излезе при резултат 56:30 и трябва да вземе 15 т. при завършена игра, сега ще вземе 37% от 15 т. = 5.56 (56 е 37% от 151 т.)
Добавена е подробна статистика за всички игри, която може да бъде разгледана от профила на потребителят. Статистиката включва срещу кого е играно, всички опоненти срещу които е играно, всички съотборници с които е играно.
Започва проверка на играчи, за да се предотврати манипулирането на рейтинга и некоректна игра. Можете да предложите играч за проверка тук
21.08.2006
Рейтинг на игрите
Рейтингът се определя на база спечелени игри, както и рейтингът на играчите срещу които играете.
Ако спечелите срещу играч с по голям рейтинг - вашият рейтинг ще се увеличи с повече отколкото ако спечелите срещу по слаб играч. .
Съответно - ако загубите от по слаб играч рейтингът ви ще се намали повече отколкото ако загубите от по силен играч.
В момента системата е организирана така че при напусната игра, противниковият отбор печели играта, като точките се разпределят както следва:
- отборът спечелил играта и си разделя точките от напусналият играч.
- райтинът на напусналият играч намалява
- рейтингът на съотборникът на напуснлия играч не се променя
15.08.2006
Изгонване / Поканване
Преди да започне играта този който я е създал може да поканва потребители и да гони такива от стаята. Добаване е и възможност да се вижда информацията от профила на потребителя.
08.08.2006
Кирилица в чата на игрите
Имате възможност да пишете на кирилица в чата на игрите. Възползвайте се от това.
<<   <   19 20 21 22 >>
loading...
spacer